Bogdan Vlădău, părăsit de iubită înainte de nuntă! Prietenii i-au sărit în ajutor: "Poate te simţi pierdut şi singur, dar..."

foto: facebook

Bogdan Vlădău şi iubita lui, Gina, şi-au spus "Adio" chiar înainte de nuntă. Anunţul a fost făcut chiar de burlac, iar prietenii i-au sărit în ajutor şi l-au încurajat să treacă peste momentele grele.

Povestea de dragoste dintre Bogdan Vlădău şi iubita lui, Gina, a luat sfârşit. Vlădău a postat pe o reţea de socializare un status prin care şi-a anunţat prietenii virtuali că este din nou singur şi că planurile de nuntă cu frumoasa Gina s-au spulberat.Vestea a fost un şoc pentru prietenii virtuali care aşteptau momentul când cei doi îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu. aceştia i-au transmis cuvinte de încurajare, pentru a-l ajuta să depăşească momentele dificile: "Păstrează-ţi privirea sus. Ai lucruri de făcut" / "Poate te simţi pierdut şi singur, dar nu uita că Dumnezeu e mereu cu tine şi are un plan măreţ pentru viaţa ta" / "Îmi pare rau să aud Bogdane, oricum, ştii cum e: totul e cu un motiv, aşa că privirea înainte şi concentrare pe ce e important!!"

Contactat de Spynews.ro, Bogdan Vlădău a refuzat să comenteze, însă nu a infirmat despărţirea semn că separarea de Gina i-a lăsat sufletul pustiit. Şi ca despărţirea să fie şi mai grea, se pare că a fost una la distanţă, căci fotomodelul s-ar afla în China de unde aceasta a postat o fotografie, însoţită de un mesaj optimist.

"Locuri frumoase. Binecuvântată", este mesajul care însoţeşte imaginea cu fosta iubită a lui Bogdan Vlădău.

Bogdan Vlădău şi Gina Chirilă au fost de-a lungul timpului destul de rezervaţi în privinţa relaţiei lor şi au preferat să se afişeze foarte rar împreună. De multe ori, relaţia lor ajungea să fie una la distanţă, din cauza contractelor de modelling internaţionale, pe care Gina Chirilă le onorează periodic.

Citeşte şi:

Bogdan Vlădău şi-a luat "flit" pe internet! Cine l-a umilit pe unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România!

VIDEO / Bogdan Vlădău face schimbări pe plan personal? "Îmi doresc foarte mult o fetiţă"

Bogdan Vlădău se pregăteşte să devină tătic? Ce planuri şi-a făcut fostul "Burlac" cu iubita lui

Cel mai penibil moment din viața lui Bogdan Vlădău! Vezi ce a pățit ”Burlacul” și cum s-a ”scos”

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro