Bombă! Bianca Lăpuşte şi Marius Moga se despart? "Îmi pare rău, dar..."

Carmen Harra, celebră pentru previziunile sale şi cunoştinţele sale în ştiinţele ezoterice, a analizat compatibilitate dintre Marius Moga şi soţia lui, Bianca Lăpuşte, iar rezultatul este surprinzător.

Conform spuselor sale, cei doi nu vor rămâne împreună. „Îmi pare rău, dar ei doi vor avea multe probleme în relație și cel mai probabil nici nu vor rămâne împreună pentru că nu se potrivesc nici astrologic, nici numerologic. E mai degrabă un compromis între ei, nu neapărat o mare relație. Sugestia mea e să se lupte să rămână împreună pentru copilul lor, care le-ar putea salva relația. Ei au şi șansa unui al doilea copil, dar nefiind compatibili energetic, vor avea multe fricțiuni”, a declarat Carmen Harra pentru Ring.ro.

Fiica celor doi va fi femeie de afaceri

Conform aceleaşi surse, Maria, fiica lui Marius Moga şi a Biancăi Lăpuşte o să fie femeie de afaceri. „Degeaba părinții o vor ghida undeva anume, că va face doar ce va dori. A luat mult din independența tatălui, care se va reflecta și în relațiile interpersonale, adică nu se va grăbi să se mărite la 20 de ani și să aibă copii. Părinții trebuie să fie foarte atenți cu fiica lor la accidentele auto. Nu le recomand să-i ia mașină de la 18 ani. Va avea o viață tumultuoasă, se va plimba și va cunoaște lumea. Va prefera un domeniu cu câștig sigur: management, finanțe și investiții. E norocoasă material și va fi femeie de afaceri, însă în niciun caz în muzică. Numerologia ei nu vorbește nicăieri despre o carieră artistică. Și eu am vrut ca fata mea să fie cântăreață, dar e scriitoare, că așa a vrut”, mai spune Harra.

Relația dintre Marius Moga şi Bianca Lăpuşte a mers pe repede-nainte. Cei doi s-au cununat civil anul acesta, pe 6 iulie, la aproape un an de când s-au cunoscut. Marius Moga şi-a făcut publică relaţia cu tânăra în cadrul emsiunii "Vocea României", când a anunţat că s-a logodit cu Bianca. Aceasta este 12 ani mai tânără decât soţul ei şi a fost, ani buni, corespondent al Ştirilor Pro TV din Iaşi.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Ce au făcut Bianca Lăpuşte şi Marius Moga cu doar câteva ore înainte să devină părinţi? Abia acum a ieşit la iveală

Ştefan Stan, detalii EXCLUSIVE despre Marius Moga! Cum s-a schimbat viaţa lui după ce a devenit tătic?

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro