Oana Zăvoranu, noi detalii despre ancheta din cazul morţii Mărioarei: "Vă spun ceva de ultimă oră, de care nu aveam cunoştinţă când am ieşit de la poliţie!"

 
+2 click pentru
galerie

Perseverentă și ambițioasă, Oana Zăvoranu face lumină în cazul morții Mărioarei Zăvoranu. Bruneta a mers astăzi la poliție, de unde s-a întors cu problema rezolvată.

Oana Zăvoranu este mai hotărâtă ca niciodată să ducă la bun sfârșit deshumarea mamei sale, pentru a afla circumstanțele în care aceasta a murit.

Pentru asta, însă, are nevoie de răbdare și de ajutorul autorităților, motiv pentru care s-a prezentat astăzi la poliție. Și dacă la intrarea în sediu era calmă, dar curioasă, la ieșire Zăvo a afișat o expresie mulțumită și satisfăcută, semn că înăuntru lucrurile s-au desfășurat așa cum trebuia.

Oana Zăvoranu a dat detalii de ultimă oră despre această anchetă.

"Din câte am aflat şi eu, nu este o luptă deloc uşoară, în condiţiile în care mă lupt cu o persoană fizică neapărat, mă lupt cu o instiţie a statului, cu un colegiu al medicilor, cu un spital care este logic care îşi ascunde urmele. Şi aici o să fiu extrem de francă. Vreau să vă spun ceva de ultimă oră, de care nu aveam cunoştinţă când am ieşit de la poliţie. Mă aşteptau acasă două plicuri, printre alte vreo 6 importante, pentru că tot fac demersuri, şi mi se cam răspunde în ultima perioadă. Spitalul Fundeni este vizat de mine, pentru că timp de 90 de zile, ţinând-o sub supraveghere pe mama mea, i-au indus în a 89-a zi o comă, spun ei în mod destul de agravant, i-au crescut numărul globulelor albe faţă de cele roşii, intrând într-un şoc septic, adică o comă indusă. Adică au adormit-o, ca să o adoarmă de tot. (...) Medicul mamei mele este acum anchetat disciplinar, " a spus Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest