BOMBĂ în lumea fotbalului! Nick Rădoi îi calcă pe urme lui George Copos și Gigi Becali

Este cunoscut ca fiind drept unul dintre cei mai bogaţi români din Statele Unite ale Americii. A apărut în România la diferite emisiuni cu caracter monden iar, mai nou, se arată interesat de lumea sportului. Mai precis a fotbalului.

Nick Rădoi, milionarul român care trăieşte în Los Angeles, este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în societatea românească, nu doar în lumea showbiz-ului dâmboviţean. La auzul veştii că actualul patron al Rapidului, Valeri Moraru ar fi dispus să vândă clubul, chiar şi pe un leu, mai ales după ce ultraşii din Giuleşti i-ar fi atacat soţia la un meci disputat de alb-vişinii pe teren propriu, Nick Rădoi a declarat în exclusivitate pentru Spynews.ro că ar fi interesat să discute despre achiziţionarea unor acţiuni la clubul giuleştean.

Rapidiştii au nevoie ca de aer de investitori de cursă lungă

„Vreau să se ştie de la bun început că nu sunt un specialist în fotbal. Mă uit şi eu la televizor, ca tot omul, la meciurile importante. M-ar interesa să aflu cât ar costa achiziţionarea unor acţiuni la clubul Rapid, pentru că ştiu că echipa Rapid este una dintre cele mai iubite şi populare din România. Rapidul a fost şi a rămas o emblemă a fotbalului românesc. În trecut, echipa a stat ca un ghimpe în coasta comuniștilor. Ştiu că rapidiştii au fost tot timpul defavorizaţi. Într-un fel, mă regăsesc în acea perioadă, când şi eu am fost alungat din ţară, de acelaşi sistem politic. Poate aş putea face ceva pentru  această de echipă. Rămâne de văzut! ”, a explicat Nick Rădoi pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Corneliu Vadim Tudor, pomenit cu bucatele lui preferate! Imagini EXCLUSIVE

Ce făcea Vadim Tudor în avionul STELEI? Imagini de colecție cu ”Tribunul” alături de reprezentanții echipei care cucerea Cupa Campionilor

Sunt necuvântătoare, dar durerea lor e URIAȘĂ! Câinii lui Vadim Tudor își plâng prietenul și stăpânul! Înregistrare SFÂȘIETOARE


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro