Bombă în SHOWBIZ! Bărbații au de ce să plângă! Una dintre bunăciunile din showbiz se MĂRITĂ

Este una dintre blondinele care, de-a lungul timpului, au făcut ”victime” pe bandă în rândul bărbaților. Și, e și normal, având în vedere că formele ei, bine întreținute în cabinetele medicilor esteticieni sunt consiuderate perfecte, iar ea le expune cu generozitate de fiecare dată când are ocazia. Acum însă, bărbații vor avea de ce să sufere...

Flore Salalidis, căci despre ea este vorba, a decis că este cazul să se facă ”fată cuminte”. Iar din acest motiv, de ceva vreme, își petrece tot mai mult timp în compania unui tânăr care a reușit să o cucerească. Mai exact, este primul care a reușit să o convingă că este cel mai potrivit bărbat pentru ea, iar acum au început să își facă și planuri de viitor împreună.

”Sunt de multă vreme cu el, ne tot certăm, ne împăcăm. Ne știm de vreo trei ani, dar acum am decis că suntem destul de maturi pentru a avea o relație așa cum trebuie să fie o relație. M-am și mutat la el, locuim împreună”, ne-a spus Flore Salalidis.


Intențiile lor însă sunt mult mai serioase. ”Da, eu și David ne-am logodit și urmează să ne căsătorim, cel mai probabil o vom face anul viitor pentru că anul acesta ar fi prea din scurt. Dar ne înțelegem perfect acum și vorbim despre viitor. Va urma și un copil, cât de curând.... Când mă uit la el în văd pe tatăl copilului meu, așa că, zic eu, cu asta am spus totul”, ne-a mai dezvăluit Flore Salalaidis, blondina care, de-a lungul timpului, și-a căpătat renumele de personaj controversat după ce, spun gurile rele, a fost principala cauză a divorțului dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu, imaginile cu ea și cu milionarul de la Izvorani, petrecând împreună în jacuzzi, fiind de notorietate.

Citește și:

E clar, am găsit-o pe cea mai sexy femeie salvamar! A salvat de la înec o vedetă de la noi! Uite-o cum face respirație gură la gură cu un celebru prezentator TV

Într-o rochie transparentă, cu vedere la părţile intime, Florentina Salalidis s-a pozat alături de cel mai musculos bărbat din lume!

"Blonda lui Iri" s-a pozat fără sutien! Uite fotografia care a ridicat... tensiunea bărbaţilor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro