BOMBĂ în televiziune! Magda Ciumac se întoarce ”pe sticlă”! Unde va lucra vedeta OTV?

Magda Ciumac nu poate sta departe de ”sticla” televizoarelor. Și, dacă celebritatea și-a cunoscut-o dansând pe mesele din ”garsoniera” OTV, acum bruneta a decis să se întoarcă pe micile ecrane într-o altă postură, una mult, mult mai serioasă.

Magdei Ciumac pare să îi meargă din ce în ce mai bine. În plan personal este extrem de fericită după ce băîrbatul pe care îl iubește de mai bine de patru ani a divorțat pentru a fi alături de ea, iar acum, în plan profesional, a răsărit soarele și pe strada ei. Mai exact, după ce a renunțat la Bucurșeti pentru Timișoara, Magda a reușit, cu mari strădanii, să ”intre” în televiziune.

Mai exact, ea va avea rolul de invitat permanent al unei emisiuni de la Tele Europa Nova, un post local din capitala Banatului. ”Va fi un fel de invitat special al unei emisiuni cu profil monden pe care o vom lansa cât de curând. Vom vedea ce audiență va face, iar apoi vom decide dacă o vom păstra sau nu. Va lucra alături de alte câteva fete pentru emisiunea care va fi un talk-show nocturn, iar ea va comenta prestația vedetelor. Momentan nu am început filmările pentru emisiune, sunt încă în faza de proiect, de căutat invitați, de finisat formatul, dar, spun eu, în maximim două săptămâni vom vedea o emisiune pilot pe post”, ne-a spus, în exclusivitate, Stelu Iordache (foto jos), patronul televiziunii timișorene.


Magda Ciumac este fosta soţie a luptătorului K1 Tolea Ciumac. Bruneta a devenit faimoasă în urma emisiunilor realizate de Dan Diaconescu, unde a dansat pe mese. În prezent, Magda Ciumac este logodită cu un om de afaceri din Timişoara, Andrei Rain și are un băieţel din relația pe care a avut-o cu Tolea.

Citește și:

Împăcarea încredibilă! A uitat de actualul soţ şi şi-a petrecut weekendul la munte cu fostul şi cu băieţelul lor, după 5 ani de despărţire

Trebuie să ai curaj să te uiți la fotografiile acestea! Magda Ciumac a pozat în toată splendoarea ei

Magda Ciumac a explicat, fără perdea, de ce a luat proporţii! Creşte, creşte şi... nu se mai opreşte!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro