Bomba începutului de an! Florin Salam a iertat-o pe Roxana Dobre! Avem toate detaliile

+3 click pentru
galerie

Relația dintre Florin Salam pare să fie, din nou, una bună. Iar cum, uneori, minunile se petrec de Sărbători, Revelionul a însemnat pentru cei doi un nou început.

Mai exact, spun martori oculari la împăcarea dintre cei doi, totul a început în momentul în care, în seara de Anul Nou, Roxana Dobre i-a telefonat șlui Florin Salam. Iar discuția dintre cei doi, începută ușor nervos de manelist, a adus împăcarea celor doi. Astfel, spun sursele noastre, Roxana i-aexplicat că îl iubește enorm și doar pe el, iar cântărețul, înmuiat de declarațiile siropoase ale acesteia, a cedat. În plus, pare-se, Roxana a știut și ce ”coardă” sensibilă să îi atingă celui pe care îl consideră soțul ei: copiii. Și, pare-se, i-a spus acestuia că fiicele pe care le au împreună îi duc dorul nespus de mult. În acel moment, Florin Salam, cu lacrimi în ochi, a cedat și a chemat-o la Brașov, de urgență, locul unde petrecea el. Așa că, Roxana, fără să stea prea mult pe gânduri, a ”aruncat” pe ea hainele, a lăsat copiii la mama ei, și a demarat în trombă spre locul unde se distra cântărețul pentru a fi aproape de el.
Revederea celor doi, ne-au spus sursele noastre, a fost una plină de lacrimi. Ea i-a promis că nu va mai face nimic din ce l-ar putea supăra, că îi va da ascultare întru-totul, iar manelistul, a strâns-o tare în brațe și a iertat-o pentru toate cele petrecute până acum.
Cheful, ne-au spus cei care au fost de față, a fost unul la care Florin Salam și Roxana Dobre au fost nedezlipiți unul de celălalt, focoasa brunetă stând doar în preajma lui, bucurându-se din plin de atingerile soțului ei, cuibărindu-se la pieptul acesuia și zâmbindu-i galeș.
Trădat și lăsat fără bani?
Florin Salam şi Roxana Dobre s-au despărţit după ce superba brunetă ar fi plecat de acasă cu celebrul Florin a lu’ Văncică, mai vechiul ei iubit, care e însurat. Ba mai mult, cârcotaşii susţin că femeia şi-a luat tălpăşiţa cu o sumă importantă de banii manelisului.
Pentru a se asigura că va avea liniște din partea manelistului, Roxana Dobre a avut grijă să îi îndepărteze pe copiii pe care îi are alături de acesta din timp, semn că a premeditat și a ascuns foarte bine ceea ce urma să facă. După câteva zile în care a fost „dispărută”, Roxana şi-a făcut apariţia şi l-a convins pe Florin Salam să-i împrumute maşina. Urcată la volanul autoturismului aflat în proprietatea manelistului, bruneta a mers într-un centru comercial, pentru o sesiune de shopping.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro