VIDEO / Bomba începutului de an! Silviu Prigoană şi iubita lui, Mihaela: "Vom avea 3 fetiţe"

Silviu Prigoană a dat bomba începutului de an! Afaceristul a anunţat, sâmbătă, că el şi iubita lui, Mihaela, intenţionează să devină părinţi şi că-şi doreşte să aibă împreună cu aceasta 3 fetiţe.

Silviu Prigoană a acordat un interviu telefonic emisiunii "Star Magazin" în care a vorbit despre relaţia cu iubita lui, Mihaela, şi cum se înţeleg băieţii lui cu aceasta.

Afaceristul a spus că relaţia dintre aceştia este una foarte bună şi că blonda s-a integrat foarte bine în viaţa lui, devenind chiar designerul lui personal: "Copiii iubesc mai mult părintele care asigură mai mult confort. Copiii mei mă exploatează şi pe mine şi pe mama lor. Cadourile pe care le primesc copiii sunt nişte premii, nu nişte cadouri. Trebuie să faci ceva ca să meriţi cadoul. E foarte complicat să educi copiii. Cei mici se înţeleg bine cu Mihaela. Ei se înţeleg bine cu toată lumea. Designerul meu personal e Mihaela. Ea este cea care se ocupă de vestimentaţia mea, de combinarea culorilor. Eu mă simt bine aşa: mai slab, cu haine mai colorate".

Întrebat dacă îşi doreşte copii cu blonda, Prigoană a spus că acest lucru se va întâmpla şi că vrea ca Mihaela să-i dăruiască 3 fetiţe.

"Mai facem 3 fetiţe. Eu am 4 băieţi, Mihaela mai are 3 băieţi şi noi vom mai face 3 fetiţe. Aşa vom fi 10 la masa de Crăciun", a declarat Silviu Prigoană la "Star Magazin", de la Antena Stars.

Citeşte şi:

VIDEO / Adriana Bahmuţeanu îl acuză pe fostul soţ: "I-a păcălit pe băieţi că le ia tablete şi nu înţeleg de ce Mihaela le spune că e mama lor"

VIDEO / Silviu Prigoană a primit un cadou aparte de la Mihaela! A arătat felicitarea pe care a primit-o în miez de noapte şi a citit-o pe post

EXCLUSIV!!! Păreau la început, dar... Silviu Prigoană a stabilit deja detaliile nunții! Avem DOVADA

Silviu Prigoană şi iubita s-au întors din vacanţă: "Ne-a plătit Reghecampf biletele de avion şi cazarea, tot!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro