BOMBĂ la "Mireasă pentru fiul meu"! Gina virgina are IUBIT! Cum arată bărbatul care i-a cucerit inima

Gina a fost concurentă în casa "Mireasă pentru fiul meu", în sezonul cu numărul trei. Ea a fost cunoscută ca virgina consursului şi nu a reuşit să facă un cuplu cu niciun concurent, dar acum situaţia s-a schimbat.


Pe internet a apărut o imagine cu Gina şi iubitul ei, un tinerel care pare îndrăgostit de ea. În imagine cei doi stăteau la masă. "Să sărbătorim cel mai nou cuplu din gaşca noastraă. Vă iubim copii! Să fiţi fericiţi şi să vă iubiţi la fel toată viaţa pentru că meritaţi", a scris o prietenă de-a fostei concurente pe Facebook.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:00-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Grigore şi Mariana de la "Mireasă pentru fiul meu", vacanţă la malul mării! Cei doi au atras privirile tuturor

VIDEO / Ultimă oră! O fostă concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a dispărut fără urmă după ce a fost eliminată din emisiune


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro