Cristi Borcea a mai făcut o "victimă"! Dinamovistul i-a făcut ochi dulci şi dansatoarei Jasmine: "Am fost fraieră că l-am refuzat"

De când Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată şi poartă în pântece copilul lui Cristi Borcea, lumea showbiz-ului românesc a luat foc. Din ce în ce mai multe vedete autohtone vin la TV şi recunosc că, la un moment dat, dinamovistul le-a făcut şi lor avansuri. Printre ele se numără şi Jasmine.

Blonda este o dansatoare orientală extrem de cunoscută în România, se bucură de succes, iar bărbaţii îi adoră mişcările. Se pare că printre reprezentanţii sexului puternic care i-au făcut ochi dulci blondei se numără şi controversatul Cristi Borcea.

"Am dansat pentru el. Şi ştii cum sunt bărbaţii a încercat cu el. M-a sunat, şi mi-a dat câteva sms-uri, dar având în vedere că o ştiu pe fosta lui soţie, nu am putut. Acum mă întreb de ce am fost aşa fraieră şi i-a spus nu. Este un bărbat respectabil. Aia e, am pierdut ocazia", a spus Jasmine, astăzi, la un post TV.

Jasmine una din fostele iubite a lui Leo de la Strehaia, alături de care a format un cuplu timp de doi ani. Ea este una dintre cele mai cunoscute dansatoare din buric din România.

Borcea este căsătorit cu Alina Vidican

PUBLICITATE

Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.

Mesajul sfâşietor al Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, şi s-a speculat în ultima vreme că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion.

Se află în Arestul Central

Fostul patron de la Dinamo este condamnat în dosarul Transferurilor din fotbal, iar acum se află în arestul Capitalei, cercetat într-un dosar în care este acuzat că a dat mită unei judecătoare.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE TRIUNGHIUL AMOROS VALENTINA PELINEL-CRISTIAN BORCEA-ALINA VIDICAN

T.S

Citeşte şi: 

Imagine HORROR cu dansatoarea Jasmine! Blonda a ajuns pe patul de spital
"S-a tunat", iar acum toţi întorc capul după ea! Dansatoarea Jasmine, apariţie interzisă cardiacilor!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro