Botezatu, mai excentric ca niciodată!

+2 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu rămâne acelaşi bărbat extravagant pe care îl cunoaştem de atâţia ani. Mai nou, designerul vine cu ceva atât de inedit încât cu siguranţă veţi rămâne cu gura căscată!

"Bote" a dovedit, de-a lungul timpului, că mai are încă abilităţi de manechin. Indiferent că este vorba despre un eveniment, o apariţie într-o emisiune sau o simplă ieşire cu prietenii, designerul nu iese din casă decât după ce se asigură că va face ravagii cu ţinuta sa. Dacă anul trecut ne-a surprins alegând să poarte haină de blană în plină vară, pe caniculă, sau pantofi albastru electric cu sclipici, mai nou Cătălin ne ia ochii nu cu un accesoriu, ci cu.. pedichiura.

Invitat ieri la "Acces Direct", "Bote" a ales o ţinută relaxată, potrivită cu vremea de afară: o cămaşă vaporoasă, pantaloni scurţi şi o pereche de sandale cu şireturi, cel mai probabil ultimul răcnet. Cu toate astea, toate privirile au fost aţintite asupra unghiilor de la picioare ale designerului. Cătălin a ales o ojă cafenie pentru unghia de la degetul mare şi una roz pal pentru cele de la picioare. Habar nu avem cine l-a inspirat să facă această "schimbare", dar cu siguranţă foarte curând mulţi alţi bărbaţi vor lua exemplu de la el!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro