Brad şi Angelina Jolie, la un pas de divorţ! Actorul îi reproşează soţiei sale că este prea slabă

Formează unul dintre cele mai puternice şi admirate cupluri de la Hollywood, dar conform presei de peste Ocean, cei doi actori sunt la un pas de divorţ.

Se pare că certurile dintre Angelina Jolie şi soţul său Brad Pitt s-au intensificat„ iar actorul este deranjat de faptul că soţia lui nu se îngrijeşte şi nu mai este atentă cu sănătatea ei. "Vrea ca Angie să se concentreze pe ea şi pe familia ei înainte de a fi prea târziu. Brad i-a spus că nu vrea ca micuţii lor să fie expuşi prea mult timp acestei situaţii şi că el nu poate să stea fără să facă nimic şi să o vadă pe mama copiilor lui cum se sinucide. Brad îşi iubeşte soţia şi vrea ca ea să fie sănătoasă, dar ea nu are grijă de ea”, a declarat o sursă. Potrivit specialiştilor, actriţa a ajuns să cântărească doar 40 de kilograme

O viaţă sentimentală tumultoasă

Divorţată de actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, acum este căsătorită cu actorul Brad Pitt, acest cuplu atrăgând atenţia întregii lumi. Jolie şi Pitt au împreună şase copii, dintre care trei copii biologici - Shiloh, Vivienne Marchelline şi Knox Leon, şi trei adoptaţi: Maddox, Pax, şi Zahara. Jolie susţine cauze umanitare în toată lumea şi în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru Organizaţia UNHCR sprijină mult refugiaţii.

Sursă foto hepta

Citeşte şi

Modelul Angelina Jolie se extinde! O altă vedetă internaţională îşi scoate overele de teama cancerului

Angelina Jolie a ajuns pe masa de operaţie! După ce şi-a tăiat sânii, şi-a extirpat ovarele


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro