Brazilianca lui Nuţu, aruncată în strada, cu băieţelul în braţe

+2 click pentru
galerie

 

"Brazilianca" soția lui Nuțu Cămătaru a părăsit sau mai bine zis "dată afară" de la domiciliul conjugal, surse apropiate a familiei, spun că aceasta ar fi avut motive întemeiate.

Surse din anturajul lui Ion Balint, zis Nuțu Cămătaru, și al soției sale au dezvăluit, pentru www.spynews.ro, că Brazilianca și-ar fi făcut mutație la Ploiești.
Motivul ar fi acela că soțul ei ar fi foarte nemulțumit de condițiile de detenție de la Penitenciarul Jilava, unde își execută pedeapsa în regim semideschis. Dar reporterii spynews.ro au aflat adevăratul motiv! NUŢU CĂMĂTARU şi-a pierdut casa!
Brazilianca a fost nevoită să se mute la Ploiesti, cu tot cu copil.

Interlopul şi-a "trimis" familia în stradă după ce o firma bucureşteana au revendicat în instanţă imobilul deţinut de Nuţu Cămătaru.

Brazilianca și Nuțu Camătaru formează un cuplu de mai bine ani buni, după ce aceștia și-au unit destinele în 2014, pe când celebrul interlop se afla încarcerat în penitenciarul Rahova. Focoasa brunetă și-a dovedit din plin dragostea față de celebrul interlop, fiind alături de acesta și susținându-l în cele mai grele momente din viață.
Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, a devenit tată pentru a treia oară. În luna februarie a anului trecut, Claudia Balint "Brazilianca", soţia sa, a adus pe lume un băieţel, la Spitalul Clinic „Nicolae Malaxa”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro