Brianna Caradja, în ipostaze absolut şocante! Vezi fotografiile pe care prinţesa ar vrea să le facă dispărute!

+2 click pentru
galerie

Aşa prinţesă, doar noi puteam avea! Nonconformista Brianna Caradja a şocat opinia publică în 2004 cu un pictorial inedit pe care l-a realizat pentru revista "Plai cu Boi". Vă mai amintiţi?

Briana Caradja a renunţat la inhibiţii şi a pozat goală, cu părul pubian la vedere, pentru Mircea Dinescu. "Nu am avut nicio reținere, pentru că mi-a plăcut conceptul revistei, mai ales că acolo colabora și Pleșu. Era o revistă elevată, plină de umor. De altfel, așa au și decurs lucrurile. Le-am făcut mai mult în glumă. Deși era foarte frig și îmi era rușine, mai ales că nu mai pozasem până atunci așa, a fost haios, ne-am distrat. Mircea a adus câțiva țărani din sat, i-a cinstit și au apărut în poze și ei. Pentru scenele nud nu am fost însă în cadru decât eu, fotograful și fata de la machiaj", spunea Brianna în urmă cu câţiva ani.

Pentru pictorialul nud de atunci, prinţesa nu a cerut niciun ban. În acea vreme, să apari intr-o astfel de ipostază era considerat ceva inedit. Astăzi, pictorialele cu femei dezbrăcate sunt la ordinea zilei şi parcă nu mai au acel impact.

Fotografii: Plai cu boi

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro