Brigitte Sfăt, căutată de Poliţie! Viitoarea soţie a lui Ilie Năstase riscă să fie "luată pe sus". Află de ce şi vezi reacţia incredibilă a fostului tenismen

Poliţia e, din nou, pe urmele Brigittei Sfăt! Viitoarea soţie a lui Ilie Năstase riscă să fie adusă cu forţa în faţa instanţei, într-un proces intentat chiar de ea.

Brigitte Sfăt încearcă de un an să scape de trecutul ei infracţional, care îi apare în cazier, însă nu s-a prezentat la procesul în care cere să fie reabilitată. Bruneta trebuie să se prezinte la următorul termen de judecată în 26 iunie, la Judecătoria Timişoara, şi dacă nu o va face, riscă să fie adusă pe sus pe oamenii legii chiar înainte de nuntă. Contactat telefonic, fostul tenismen Ilie Năstase părea că nu ştie nimic despre procesul viitoarei soţii.

"Domne' cred că am rămas pe timpul lui Ceauşescu! Aţi luat-o razna cu toţii, pe cuvânt de onoare! Suntem pe timpul bolşevicilor?Ce proces?
Căutată de Poliţie? De ce? A furat nişte bani? A omorât pe cineva? Şi o caută poliţia că nu s-a prezentat? De ce trebuie să se prezinte? Poate nu vrea reabilitarea. De ce să se prezinte? Nu am înţeles nimic! Nu are de ce să se ducă. Ea are un avocat. Se ocupă. A plătit avocata, ce să caute?
Păi dacă cer reabilitarea, de ce să mă duc acolo? Ce să fac eu sau ea?", a spus Ilie Năstase, astăzi, pentru "Acces direct".

Nici în ceea ce priveşte nunta, Ilie Năstase se pare că nu este foarte hotărât.

"Noi nu facem nimic deocamdată, când o să facem o să vă anunţăm. S-au depus nişte acte doar. Singurul lucru cert este acela că la nuntă le va fi alături doar familia", a spus acesta.

Brigitte Sfăt a fost condamnată la trei ani si jumătate la închisoare, cu executare, pentru instigare la tâlhărie și lipsire de libertate. Victimele ei  au fost doi bărbați care au fost sechestrați și bătuți, pentru că-i datorau 5.000 de euro. A stat după gratii doi ani, fiind eliberată pentru bună purtare în 2006, cu un rest de pedeapsă de 533 zile.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro