Bucureștiul a încheiat șirul preselecțiilor pentru sezonul al doilea ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”! Ce au gătit concurenţii
Publicat pe 15.12.2014 la 13:44 Actualizat pe 15.12.2014 la 14:35
Bucătari din toată țara, dar și din străinătate au luat sâmbătă drumul Capitalei pentru a se prezenta la preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Bucătari din toată țara, dar și din străinătate au luat sâmbătă drumul Capitalei pentru a se prezenta la preselecțiile pentru cel de-al doilea sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Fără să le pese de orele nedormite sau de drumul lung, sutele de pretendenți la un loc în cea mai aprigă competiție culinară au ales să se prezinte la preselecții cu farfurii care mai de care mai îmbietoare. Sibiu, Constanța, Galați, Brăila, Baia Mare, Iași sau București sunt doar câteva dintre orașele care și-au trimis la casting cei mai buni bucătari, dornici să își schimbe viața la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”.
Nici românii stabiliți în străinătate nu s-au lăsat mai prejos, astfel că bucătari din Anglia, Franța, Cipru, Spania sau Belgia s-au arătat dornici să se întreacă în talent culinar. Un bucătar proaspăt sosit din Franța la Satu Mare a mărturisit că imediat ce a ajuns în țară a aflat de preselecțiile de la București și nu a stat pe gânduri: și-a așezat pe farfurie o rețetă semnătură și a plecat repede spre București, cu speranța că talentul îl va duce direct în bucătăria “Hell’s Kitchen”.
Un alt bucătar venit tocmai de la Chișinău a fost extrem de bucuros să îl vadă acolo pe chef Florin Dumitrescu și, imediat după ce emoțiile interviului au trecut, a ținut să facă o donație pentru evenimentul caritabil pe care juratul îl va ține miercurea aceasta. Fructe de mare, cărnuri sofisticate, deserturi îmbietoare și aranjamente spectaculoase în farfurie, toate au fost ingredientele unei preselecții care va da pe următorii bucătari ce se vor înfrunta în “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, la Antena 1.
Citeşte şi: