Bucurie mare pentru fanii lui Laurenţiu de la MPFM. Soţia lui a vorbit despre sarcină. "Cel mai important este să fie sănătos"

+6 click pentru
galerie

Laurenţiu, fostul cocnurent de la MPFM, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Larisa, tânăra care i-a furat inima © Facebook

Laurenţiu, fostul concurent de la MPFM, şi aleasa inimii sale, Larisa, şi-au unit destinele vara trecută, atunci când şi-au jurat iubire veşnică.

Laurenţiu a renunţat la burlăcie de dragul Larisei şi se pare că a luat cea mai bună decizie. Totul decurge cum nu se poate mai bine pentru ei, iar frumoasa sa soţie, Larisa, a vorbit într-un interviu în exclusivitate pentru Spynews.ro despre cum este viaţa lor acum, ce fac, dar şi despre momentul în care vor deveni părinţi.

Laurenţiu şi Larisa s-au căsătorit anul trecut, iar clipele trăite în ziua nunţii cu siguranţă nu vor fi uitate vreodată. Larisa ne-a povestit şi care a fost cea mai emoţionantă clipă din întreaga zi.

"Nunta noastră a fost superbă din toate punctele de vedere, totul a fost exact cum ne-am dorit. A fost ziua în care am uitat de tot, ne-am bucurat la maximum de fiecare detaliu sau emoție simțită. Cel mai special moment a fost cu siguranță cel în care am devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu. A fost ziua în care ne-am promis unul altuia că vom fi împreună atât la bine cât și la greu pentru tot restul vieții", a spus Larisa despre ziua nunţii sale.

Laurenţiu şi Larisa locuiesc în Bucureşti, acolo unde fiecare este ocupat cu job-ul său. Chiar şi aşa, Laurenţiu nu uită să fie un romantic incurabil, iar cea mai recentă surpriză făcută frumoasei sale soţii spune totul despre el.

"Viața noastră a continuat să fie la fel ca și până în acel moment. Partea frumoasă este că noi locuim împreună de aproape 3 ani și lucrurile funcționează la fel de bine sau mai bine ca înainte, lucru care ne bucură foarte tare. Muncim și locuim in București. Cea mai recentă surpriză pe care am primit-o de la soțul meu a fost de 1 Martie. Știam că este foarte ocupat în aceea zi și nu putea ajunge ca sa ne vedem, dar el a dat buzna în casă, cu flori, bomboane și un mărțișor pe care îl port și acum la mână. Întotdeauna am iubit la el faptul că mă surprinde și îmi arată cât sunt de importantă pentru el", a spus Larisa despre felul în care Laurenţiu reuşeşete să o surprindă de fiecare dată.

Şi cum toţi fanii lor sunt curioşi cu privire la momentul în care cei doi vor da vestea cea mare, astfel că nu am ezitat să o întrebăm pe Larisa despre momentul în care vor deveni părinţi.

"Să sperăm ca acest lucru se va întâmpla foarte repede pentru că amândoi ne dorim să avem copii, suntem foarte atașați de copilași și abia așteptăm să-l avem pe al nostru. Cel mai important este sa fie sănătos, sexul copilului chiar nu contează, deși Laur este terminat după fetițe şi știu că i-ar plăcea la nebunie ideea de a avea un little Laur pe care să-l învețe cum stă treaba cu fetele", a spus Larisa despre dorinţa sa şi a soţului ei de a deveni părinţi.

Laurenţiu şi Larisa s-au căsătorit anul trecut, iar povestea lor de dragoste este una superbă, la fel ca şi fotografiile cu cei doi pe care le puteţi vedea în galeria foto.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro