Bunăciunea de la ”Chefi la Cuțite” a arătat TOT! Acesta este cel mai fierbinte pictorial al Cristinei Pană! A pozat TOPLESS

Cristina Pană, fosta asistentă TV de 31 de ani care a reușit să îi dea pe spate cu preparatele ei culinare pe durii din juriul emisiunii” Chefi la cuțite” se poate lăuda nu doar cu abilitățile ei pe care le-a etalat în bucătărie, ci și cu câteva pictoriale extrem de îndrăznețe.

După ce a devenit cunoscută în lumea mondenă prin aparițiile ei la tv, ca asistentă, Cristina Pană a avut parte și de câteva relații extrem de mediatizate cu celebriutăți din showbiz, una dintre acestea fiind cu artistul Costi Ioniță.
Cu toate acestea, de-a lungul timpului, niciuna dintre ”iubirile” ei nu au rezistat prea mult, spre bucuria bărbaților care ar fi făcut orice pentru a-i intra în grații, invitațiile la restaurantele de fițe ale Capitalei curgând pe bandă rulantă.
Din păcate pentru ei însă, Cristina pare să nu se lase prea ușor impresionată de vreo mancare rafinată, ea concurând, cu succes, de curând, în emisiunea ”Chefi la cuțite”, reușind ceea ce nimeni nu credea că va face: să se califice în următoarele probe ale concursului culinar.
Dar, ca orice asistentă TV care se respectă, Cristina Pană a realizat, cu ceva vreme în urmă, și o serie de pictoriale, care mai de care mai fierbinți, ea renunțând, în trcut, cu lejeritate la haine pentru a demonstra oricui că are un corp perfect.
Așa că, voluptoasă și încrezătoare în sine, focoasa brunetă a pozat în lenjerie intimă, înconmjurată de cărți, iar apoi, pentru a demonstra că nu are niciun fel de inhibiții, s-a urcat pe barul unui club de fițe din Centrul Vechi și, cu mișcări de felină, a renunțat și la sutioenul care îi ascundea decolteul generos.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro