Cabral, la un pas de moarte! A intrat cu ATV-ul într-un pom: "M-au găsit cu hipotermia instalată de ceva vreme, prin niște boscheți"

foto: arhiva

Cabral şi-a văzut moartea cu ochii! Vedeta a spus că a suferit un accident grav cu ATV-ul, în urma a fost salvat numai de noroc.

Cabral a postat pe blogul personal o mărutrisire cutremurătoare. Soţul Andreei Ibacka a spus că în urmă cu 2 ani şi-a văzut moartea cu ochii. Acesta a suferit un grav accident cu ATV-ul, în urma căruia a fost salvat de faptul că soţia lui a plecat disperată să-l caute, fără a şti însă ce i s-a întâmplat.

"De ziua mea, acum doi ani. Mâncărime în fund, ATV-ul Andreei, care nu-mi prea plăcea, viteză, alunecare și… pom. Andreea tocmai se băgase la culcare și, fără nicio logică, a dat alarma. Le-a zis că am pățit ceva.

S-au uitat la ea ca o nebună, n-a crezut-o nimeni, dar când o apucă damblalele ar fi bine să nu te pui în calea ei, i-au făcut pe plac și-au plecat să mă caute.

M-au găsit cu hipotermia instalată de ceva vreme, prin niște boscheți, la mulți metri de un drum forestier, eram făcut covrig și… SHUTDOWN.

Am avut noroc de un echipaj de salvare care a știut ce-i de făcut, apoi de un doctor de urgență care a făcut totul perfect"
, le-a mărturisit Cabral prietenilor virtuali pe blogul personal.

Citeşte şi:

Cabral Ibacka vorbeşte pentru prima oară despre accidentul suferit! / VIDEO

Cabral Ibacka, internat de urgenţă! Vezi ce a păţit vedeta!

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro