Cabral şi-a scos soţia din minţi! Blondina a făcut o criză de isterie şi a fost nevoie de intervenţia Andreei Esca pentru a se calma / Video

Sunt frumoşi, glumeţi şi se iubesc de nu mai pot, însă ajung mai mereu să se certe atunci când se apropie un eveniment important!Fie că e vorba de zile de naştere, de 8 martie sau de aniversarea căsătoriei, Cabral şi Andreea Ibacka se supără unul pe celălalt şi, de parcă nu ar fi de ajuns, mai fac şi publice certurile lor. Nu de alta, dar împăcările sunt mereu spectaculoase. Aşa s-a întâmplat şi în weekend, când s-au împlinit 2 ania de la căsătorie.

"A mea e foc și pară prin casă. Daa€™ nu așa, pufnește și trosnește, trântește și aruncă de zici că-i în șură și-aruncă fânul cu furca, nu că pune lucruri prin casă. E supărată foc. Ieri am aniversat doi ani de căsnicie. Doi ani. Și eu, eu și cu animalul de mine, nu i-am luat niciun cadou. Adică i-am spus aseară, printre picături, La mulți ani!, dar atât. Fără pupat, fără cadou, fără tobe și trâmbițe. Așa că a mea e foc și pâră prin casă. Că cică nu dau eu pe-afară de gesturi romantice, da'€™ măcar aniversările astea să nu le uit!
 
 De fapt, chiar fac fel-de-fel de chestii, da'€™ și-a mea e femeie. Și noi, bărbații, știm că lor niciodată nu le ajunge, oricâte camioane de flori am aduce la uşă... așa că a mea e foc și pară prin casă. Mai mult foc. Dar și pară.
 
Ce uită para mea de foc este că poate așteptam și eu un cadou de la ea. Care nici ăla n-a venit, mama lui de cadou! Dar eu nu-s foc și pară, poate doar puțin foc, am ceva febră de la infecția asta din gât, dar atât.
 
 În schimb, ea e foc și pară. Așa c-o să-i pun cadoul aici și n-o să-i spun nimic. Și n-o să mai postez nimic până când nu intră la mine pe blog și-și vede cadoul. Și-atunci să vezi cum o să i se întoarcă în dinți și focul, și para!", a scris Cabral pe blogul personal, unde a postat filmuleţul de mai jos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro