Cadouri scumpe şi extravagante! Aşa procedează Nick Rădoi când lipseşte mult de acasă

+2 click pentru
galerie

Foto Facebook

Nick Rădoi nu va petrece sărbătorile de iarnă în România, va rămâne în California alături de familia sa. Acesta este foarte generos cu apropiaţii săi şi le face cadouri care să compenseze lipsa sa.

Milionarul român trăieşte de ceva timp peste ocean. Acolo se află în prezent şi familia sa, în afară de actuala iubită. Sărbătorile de iarnă le va petrece departe de ea, după cum a afirmat acesta în momentul în care a intrat în legătură directă la Antena Stars.
Chiar şi aşa, acesta a ţinută să precizeze „Valoarea cadourilor nu contează, ci gestul. Gestul pe care îl faci pentru oricine, pentru iubită, penru apropiaţi. Eu îmi arăt dragostea cum pot. Fac anumite cadouri şi gesturi pentru că am lipsit foarte mult din viala lor pentru că muncesc mult.“ a declarat acesta în direct la Antena Stars.

Nick Rădoi a spus că nu va fi prezent de sărbători în România, însă în luna ianuarie va ajunge în ţară. Acum se află în California, unde temperaturile nu sunt aşa scăzute. Va veni aici să sărbătoarească venirea iernii. Iubita sa i-a luat-o înainte, acesta a ţinut să spună că „iubita mea a făcut un om de zăpadă în locul meu“ a declarat Nick Rădoi despre iubita sa româncă care, din câte a afirmat acesta, va lucra de sărbători.

Nick Rădoi e un milionar român care locuieşte peste Ocean. În 1979, Nicolae Rădoi şi familia au ajuns la Roma de unde, după câteva luni, au reuşit să plece către Statele Unite. Primii cinci ani au fost cei mai grei, până când Nick Rădoi a pus bazele unei companii de transport ce avea să îi aducă câteva zeci de milioane de euro.

C.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro