Călin Geambașu, reacție violentă în spital. Camera de gardă a devenit ring de box? "A luat foc"

+3 click pentru
galerie

Călin Geambașu © captură TV

Chiar dacă se cunoaște deja că artistul Călin Geambașu nu are o relație tocmai bună cu părinții săi, un episod de violență care s-a manifestat în public s-a lăsat cu lovituri și îmbrâncituri.

Călin Geambașu a fost în anul 2002 la un consult oftamologic, unde camera de gardă s-a transformat într-un ring de box. 

"Era ora unu și un sfert când Călin Geambașu a venit la camera de gardă, însoțit de prietena lui. Asistenta medicală Carmen Ionescu a rugat-o pe prietena cântărețului să rămână afară, lucru care l-a enervat foarte tare. Călin Geambașu a devenit brusc violent și i-a adresat asistentei tot felul de injurii. Nu s-a liniștit nici în timpul consultației și nici după ce i-am scris rețeta. Când asistenta Carmen Ionescu l-a întrebat dacă are carnet de asigurat și dacă plătește contribuția la fondul asigurărilor de sănătate, a luat foc. A dat cu pumnul în birou, rupând un colț al mobilierului. Apoi a răsturnat scaunele și, în final, i-a dat și asistentei un pumn în față", a povestit doctorul Staicu, conform curentul.info.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro