Ca-n filmele indiene de amor! Am aflat cum o alintă Adi Mutu pe Sandra!

Adrian Mutu şi frumoasa Sandra Bachici trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste care pare să se materializeze într-o căsătorie care va avea loc, probabil, cât de curând. Ca orice cuplu îndrăgostit, Adi şi Sandra folosesc apelative care mai de care mai siropoase pentru a-şi arăta sentimentele unul faţă de celălalt.Atât Adrian Mutu cât şi iubita lui, Sandra Bachici, nu ezită nicio ocazie pentru a-şi manifesta iubirea pe conturile de socializare, amândoi postând fotografii cu celălalt sau imagini însoţite de mesaje care mai de care mai siropose, menite să exprime o parte din sentimentele pe care ei le au unul pentru celălalt. "Tu ai fost întotdeauna o prinţesă, dar acum te-am transformat în regină. Tu eşti singura regină, iar eu nu aş putea fi rege fără iubirea ta", este una dintre declaraţiile pe care Adrian i le-a făcut Sandrei, dovedind că este un romantic incurabil și că ceea ce simte pentru frumoasa timișoreancă este extrem de intens.


Ca orice cuplu de îndrăgostiţi, Sandra şi Adrian folosesc tot felul de apelative, pe care şi le adresează unul altuia, pentru a-şi exprima mult mai simplu şi mai uşor ceea ce simt. Cu un trup de felină, „Briliantului” i-a fost foarte uşor să o alinte pe iubita lui, căreia îi spune „Pantera mea”. Răspunsulş Sandrei nu întârzie să apară, aceasta parcă provocându-l pe fotbalist: „Mrrr...”.


Toate aceste discuţii au avut loc între cei doi pe un site de socializare, unde cei apropiaţi i-au felicitat pentru relaţia pe care o au. Adrian Mutu nu a putut să nu le mulţumească, iar acesta a ales să facă acest lucru printr-o mărturisire: „Să sperăm că este şi ultima”, referindu-se bineînţeles la femeia din viaţa lui, şi anume Sandra, semn că „Briliantul” are planuri serioase cu focoasa brunetă.

Adrian Mutu urmează să joace în campionatul indian de fotbal, la echipa FC Pune, una dintre cele mai cunoscute din India.

Citeşte şi:

Răspunsul lui Adrian Mutu după ce prietenul lui a spus că Sandra Bachici a fost damă de companie

VIDEO / Adrian Mutu, petrecere de pomină cu o brunetă celebră! Femeia s-a urcat pe mese şi i-a dansat

"Briliantul", acuzat de fostul partener de afaceri că plătea femeile pentru favoruri sexuale: "Actuala iubită a lui Mutu a fost clienta lui"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro