Cancerul ovarian a mai făcut o victimă! Fostul iepuraş Playboy, Alice Denham, a murit

Cancerul a mai făcut o victimă. Pe 27 ianuarie, fostul iepuraş Playboy, Alice Denham, se stingea din viaţă la 89 de ani, în Manhattan. Vestea a fost confirmată abia acum, potrivit netscape.com.

Frumoasa, care era şi scriitoare, suferea de câţiva ani de cancer ovarian. Denham s-a mutat în New York, în 1950, pentru a-şi urma cariera în literatură. Aici l-a întâlnit pe regretatul actor James Dean, cu care a început o relaţie. A mai avut poveşti de iubiri şi cu alţi scriitori precum James Jones, William Gaddis, Evan S. Connell şi Philip Roth, dar şi cu tăticul Playboy, Hugh Hefner.

Alice Denham şi-a început cariera în modelling, în paralel cu cea de scriitoare, şi a apărut în celebra revistă pentru bărbaţi în 1956. Primul ei roman, „My Darling From the Lions”, a apărut în 1967, şi a fost urmat de „Amo”, în 1974 şi „Secrets of San Miguel”, din 2013.

A avut şi o carte biografică, apărută în 2006, „Sleeping With Bad Boys: A Juicy Tell-All of Literary New York in the Fifties and Sixties”. A jucat şi în filme precum „Olga's House of Shame”, „Olga's Girls”, şi „She Should Have Stayed in Bed”.

A.B.

Foto: vintagegal.tumblr.com

Citeşte şi:

VIDEO / Un meteorit a lovit India! Un şofer de autobuz a murit, iar alte trei persoane au fost rănite

VIDEO / A făcut un atac cerebral şi a murit la 34 de ani! "Iepuraşul" Playboy, Katie May, s-a stins din viaţă

VIDEO / Tragedie în sport! Dave Mirra, cel mai tare biker din lume, s-a sinucis


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro