Când soțul e în pușcărie, Maria Marinescu își face de cap! După ce s-ar fi cuplat cu alt bărbat, vedeta a uimit la un eveniment monden

+2 click pentru
galerie

Creatoarea de modă Maria Marinescu şi-a uitat soţul aflat în închisoare în Franţa, pentru trafic de droguri, şi a început să-şi reia vechile obiceiuri. 

Cine s-ar fi aşteptat ca Maria Marinescu să-l plângă pe tatăl copilului ei, fancezul Frank Colin, s-a înşelat. Vedeta nu doar că nu varsă nicio lacrimă, dar nu ratează niciun eveniment monden, unde socializează, râde şi se simte bine. Creatoarea de modă a uimit pe toată lumea, ieri, la lansarea unei linii vestimentare, unde a părut mai fresh ca niciodată, semn că nu ar fi exclus ca zvonurile apărute în presă, conform cărora s-ar fi cuplat cu Eugen Bejinariu, să fie reale.

Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, a fost arestat în martie 2013, la Paris, şi a fost acuzat de trafic de droguri. Înainte de asta, un avion Falcon, plin cu 700 de kilograme de cocaină, a fost reţinut pe aeroportul din Punta Cana. Conform presei din Hexagon, soţul Mariei Marinescu ar fi capul unei importante reţele de trafic de stupefiante, implicarea lui având legatuă cu povestea din Republica Dominicană. 

M.M.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro