Cântăreață celebră de la noi, de urgență la spital după ce a încercat să facă ”scheme” pe pârtie! A căzut și și-a rupt....

Este una dintre brunetele din showbiz-ul românesc care, în momentul în care urcă pe scenă, are succesul asigurat, mișcările incitante făcute de fizicul ei perfect asigurându-i admirația reprezentanților sexului opus. Cu toate acestea, acum câteva zile și-a dat seama că pârtia nu e scenă, iar ”schemele” nu sunt potrivite pe... zăpadă.


Andra, frumoasa brunetă din trupa Like Chocolate a dorit, din toată inima, să demonstreze că se pricepe și pe pârtie, nu doar la microfon, pe scenă. Așa că, prezentă la  Predeal, după ce a susținut un show incendiar în fața fanilor ei, senzuala artistă a decis să sărbătorească succesul de care s-a bucurat în fața publicului cu o experiență nouă. Care, așa cum ar fi fost și de așteptat, s-a transformat într-una cumplită, având în vedere experiența ei în domeniu. 
Sunt foarte ambițioasă și încăpățânată și atunci când îmi propun ceva nu mă opresc până nu reușesc. Așa mi-am rupt degetul! A fost pentru prima dată când m-am urcat pe placa de snowboarding și mi-am dorit să trăiesc senzația, având în vedere că toată lumea mi-a spus că e greu, dar foarte frumos! Nu am luat lecții de snowboarding, iar pe pârtie erau foarte mulți oameni și în încercarea de a nu accidenta pe altcineva mi-am rupt degetul! Deși a fost o experiență dureroasă vreau să o încerc din nou după ce mă recuperez”, ne-a spus, în exclusivitate, Andra de la Like Chocolate.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro