Cântăreaţa comparată cu Denisa Răducu, implicată într-un scandal uriaş! A fost atacată în club

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua şi Denisa Răducu © Facebook

Artiștii Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au fost atacați de patronul unui club din Resiţa.

Cei doi au mărturisit că au fost la un pas de a fi bătuţi de un bărbat care este proprietarul unui club, unde artiştii au fost invitaţi sa cânte.

Cântăreaţa susţine că patronul localului ar fi fost nemulţumit de faptul că nu a cântat non-stop şi la un moment dat a devenit violent cu ea şi cu soţul ei, dar şi cu întreaga ei trupă.

Aceasta a depus deja o plângere la poliție și este decisă să facă orice pentru a i se da dreptate.

„Aseara în timpul unui concert, mai exact în Reşiţa la club, unde am fost chemată să cânt alături de soţul şi de formaţia mea, pe la orele 4:00 dimineaţă când ne pregăteam să încheiem programul, domnul patron a devenit extrem de violent cu soţul meu, cu colegii mei şi nu în ultimul rând cu mine! Am reuşit cu greu să ies din club ajutată fiind de colegii mei şi de diferite persoane care erau prezente şi care efectiv ţineau de dânsul să nu mă lovească! E inadmisibil să existe comportamentul asta de junglă în zilele noastre, clubul nu are în dotare o echipă de bodyguarzi şi patronul a devenit violent tocmai pentru că dânsul îşi dorea că eu să cânt non stop! Ceea ce e imposibil pentru că după cum bine ştiţi eu cânt împreună cu soţul meu programul decalat! Noi suntem un cuplu şi în viaţă reală şi în viaţă muzicală! Peste tot pe unde mergem fără nici o lipsă de modestie sălile sunt arhi pline de oameni şi nu ne-am putea permite vreodată să îi dezamăgim, drept dovadă aţi văzut şi voi atmosferă de peste tot pe unde mergem şi că oamenii se simt super bine. A existat o bătaie afară în urmă căreia 3 colegi din trupă mea sunt răniţi. Unul fiind în stare gravă, prieteni şi cunoştinţe de-ai patronului fiind agresorii în frunte cu dânsul! Lucrurile nu vor rămâne asa… pe cale legală am depus deja o plângere şi ne vom întâlni în instanţă cu dânsul! Oamenii care au fost de faţă au văzut totul! Şi din surse sigure acolo mereu se întâmplă incindente de genul… Tocmai pentru că artiştilor nu le este asigurată pază (că doar paza costă)! Nu recomand distracţia şi cântatul la asemenea club! Oameni dubioşi, de tot felul… şi femei şi bărbaţi! Şi siguranţă noastră nu există!” a scris atrista pe facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro