Cântăreaţa de muzică populară Cristina Fulguşin Mateiaş a murit

+5 click pentru
galerie

Cristina Fulgusin Mateiaş a murit © Facebook

Este din nou doliu în lumea muzicii populare româneşti. Cristina Fulguşin Mateiaş a murit s-a stins din viaţă la vârsta de 51 de ani. 

Vestea că artista Cristina Fulguşin Mateiaş a murit i-a şocat pe toţi cei care au cunoscut-o. Potrivit Silvanei Rîciu, totul ar fi pornit de la o gripă. "Doamne, cât de repede se duc oamenii...Astăzi suntem, mâine murim. Nici nu-mi vine să cred că nu mai este printre noi Cristina Fulgusin Mateiaș. O veste tristă care m-a luat pe neaşteptate. Cine se gândeşte că o răceala, o gripă se poate complica într-atât încât să mori din ea? Dar uite ca se întâmpla... Noi doua am colaborat foarte bine in trecut in cadrul emisiunilor mele de folclor. Drum lin printre îngeri! Sa aiba bunul Dumnezeu grija de sufletul tau acolo sus!", a scris Silvana Rîciu pe reţelele de socializare. 

Pagina de Facebook a Cristinei Fulguşin Mateiaş a fost transformată într-una "In memoriam". Oamenii care au cunoscut-o nu-ţi revin din şoc. Era tot timpul cu zâmbetul pe buze şi îi plăcea ceea ce făcea. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro