"Cântăreaţa fără chiloţi" vrea să-l viziteze pe Gigi Becali în puşcărie

Bijou alias cântăreaţa fără chiloţi a luat atitudine pe facebook, după aflarea sentinţei primite de Gigi Becali. Bruneta a ţinut să îl îmbărbăteze pe patronul Stelei, care aseară a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Bruneta a ţinut să transmită un mesaj adversarilor omului de afaceri. „Ruşine celor care au comandat condamnarea lui Gigi Becali! Se vede clar că este o comandă politică...Cel mai trist este că au apărut diverşi "curajoşi" care îşi dau cu părerea la tv despre el. Îi întreb: de ce nu aveaţi curaj să vorbiţi atunci când era liber? Aşa se întâmplă: când un om cade, apar unii care se bucură şi îl lovesc, deşi este căzut. Vreau să îi transmit domnului Becali că trebuie să fie tare, să poată depăşi această dramă! Iar celor care se bucură de nenorocirea familei lui...păcat!Curaj Gigi Becali!“, a scris ea.


Iniţiativa cântăreţei nu se opreşte aici. Bijou are de gând să meargă la penitenciar, pentru a sta de vorbă personal cu Gigi Becali. „Am să merg să îi fac o vizită la închisoare domnului Becali. Cred că are nevoie de încurajări, mai ales acum, când mulţi din cei pe care i-a ajutat l-au abandonat...aşa sunt oamenii. Mă voi documenta să aflu cum este programul de vizită!“, a ţinut ea să specifice.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro