Îţi arătăm imaginea cu faţa ei şi nu o recunoşti. Cântăreaţa pe melodiile căreia sigur ai dansat şi-a schimbat look-ul şi pare altă persoană

Sursa foto Facebook

Una dintre cele mai sexy artiste de la noi şi-a schimbat radical look-ul şi este de nerecunoscut! Raluka este foarte activă pe reţelele de socializare, unde îşi ţine la curent fanii cu tot ceea ce face. Recent, ea a postat o fotografie în care apare blondă şi creaţă.

Noua înfăţişare a cântăreţei a avut parte de un feedback pozitiv din partea fanilor care au recompensat-o cu aproape 500 de like-uri din partea fanilor.

Raluka, pe numele ei real Alexandra Raluca Nistor, s-a născut în Deva, este o cântăreață română de muzică dance-house. Ea a atras atenția presei în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”.

Fiind absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva, interpreta a obținut locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secțiunea interpretare. În toamna aceluiași an, Raluka se înscria la preselecțiile emisiunii concurs Megastar; pe parcursul competiției ea a făcut parte din formația Pepper Girls, alături de care și-a încheiat participarea pe locul secund.

Începând cu primăvara anului 2009 Raluka a colaborat cu DJ Sava în vederea producerii unor discuri single. Primele două cântece promovate: „September” și „I Like (The Trumpet)” s-au bucurat de reacții favorabile, atât din partea publicului, cât și a presei.

T.S

Citeşte şi:
Raluka este însărcinată? Apariţia care dă de bănuit

Cântăreaţa Raluka, topless! Imaginea a ajuns pe internet


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro