Care au fost ultimele gânduri ale iubitei lui Jim Carrey înainte să se sinucidă?

Jim Carrey a fost lovit de o suferinţă colosală. Iubita sa, Cathorina White, s-a sinucis la doar 28 de ani. Gândurile rele ale femeii au fost provocate de despărţirea de actor. Aceasta a fost găsită moartă luni seara în propria casă. Despărţirea s-a produs pe 24 septembrie, subiect despre care a vorbit în biletul de adio.

În ziua în care relaţia celor doi a încetat să mai existe, Cathorina şi-a luat la revedere de la urmăritorii săi de pe Twitter. Mesajul ei nu a fost întocmai evident pentru gândurile pe care aceasta le avea, făcându-i pe ceilalţi să creadă că este vorba doar despre dezactivarea contului.

Înainte de despărţire, fata dădea semne de depresia prin care trecea. Poezia, natura, au devenit mult mai atrăgătoare. " Zânelor, veniţi şi luaţi-mă din lumea asta plictisitoare, pentru că aş călări vântul alături de voi, aş merge până în vârf...", a scris regretatul make-up artist la descrierea unei fotografii de pe Instagram.
Nimeni nu s-ar fi gândit la ce avea de fapt fata în minte cu adevărat.

Jim Carrey şi Cathriona White s-au cunoscut în 2012 şi au ieşit împreună pentru câteva luni. Pe 24 septembrie s-au despărţit, din nou, şi, probabil dărâmată de durere,  cinci zile mai târziu, aceasta şi-a pus capăt zilelor.

Sursă foto: captură / Instagram

A.C.

Citeşte şi:

Jim Carrey, de nerecunoscut! Este de mână cu o iubită tânără, dar are ditamai barba

A vrut dinţi ca ai lui Jim Carrey! Uite cât a plătit Doru Todoruţ ca să arate astfel!

Iubita lui Jim Carrey s-a SINUCIS


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro