Care este cea mai arzătoare dorinţă a Crinei Matei? Numai divinitatea o poate ajuta

Crina Matei este una dintre cele mai controversate vedete de la noi. Actriţa a atras mereu invidia tuturor domnişoarelor, prin felul în care arată, la 44 de ani. Extrem de sexy, Crina Matei are o mulţime de admiratori, dar blonda nu se lasă aşa uşor.


A ajuns la vârsta de 44 de ani şi chiar dacă a reuşit de-a lun gul timpului să îşi îndeplinească toate visurile, cel puţin din punct de vedere al carierei, Crinei Matei îi lipseşte un lucru, extrem de important, pe plan personal.
După despărţirea de Marius Mihalache, alături de care a avut o relaţie tumultoasă, Crina Matei nu s-a mai afişat la braţul niciunui bărbat, cel puţin nu în mod oficial. Cu toate acestea, Crina a declarat, pentru Spynews.ro, faptul că îşi doreşte foarte mult un copil. „Nu cred că sunt ultimele mele zile de viaţă, deci mai am timp să fac un copil. Îmi doresc foarte mult”, a declarat Crina Matei.


Chiar dacă a ajuns la o vârstă, la care multe femei nu se mai gândesc să rămână însărcinate, Crina Matei nu şi-a pierdut speranţa şi crede că o putere divină o va ajuta. „Am o relaţie specială cu divinitatea şi cred că mă va ajuta să îmi împlinesc visul”, a mai spus actriţa.

Citeşte şi:

VIDEO / Detoxifiază-te cu două ingrediente pe care le ai în casă! Crina Matei mănâncă acest amestec în fiecare dimineaţă şi ţine kg la distanţă

Crina Matei, primele declaraţii despre iubitul său însurat: "Am o jumătate şi mă bucur de ea foarte tare!"

VIDEO / Relație cu iz de amantlâc! I-am PRINS! El însurat, ea îndrăgostită până peste cap! Showbiz-ul va lua foc


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro