Care este cea mai mare frică a Andreei Marin? Dezvăluiri de senzație făcute de vedetă

+4 click pentru
galerie

Andreea Marin este, cu siguranță, una dintre vedetele care, de-a lungul timpului, a dovedit că este o femeie puternică. O femeie care pare să nu se teamă de nimic. O vedetă care, cu succes, îmbină greutățile statutului de persoană publică cu cele de mamă, fără să facă rabat la vreuna.

Cu toate acestea, într-un interviu pe care l-a acordat emisiunii Star Matinal de Weekend, Andreea Marin și-a recunoscut, deschis, marile ei temeri. ”Nu-mi place ideea că trăim pe o planetă pe care oamenii mai mult se ceartă decât se iubesc. Și, da! Mi-e teamă de război, pentru că atunci nu mai există nicio logică, rațiunea trece pe ultimul plan. Și de boală, ca oricui”, spune Andreea Marin.
Mai mult decât atât, a explicat vedeta, căsătoria nu se numără printre lucrurile de care să se teamă, vreo secundă. ”Căsătoria nu e un act de curaj, ci de dragoste. Dacă ai parte de cineva care te prețuiește, e minunat, dacă nu, nu ai ce face, mergi mai departe. Nu e nimic extraordinar... Nu e bine să stai în relații care nu te împlinesc. Faci compromisturi până la limita demnității tale”, sunt câteva dintre lucrurile pe care vedeta le-a destăinuit simpaticei prezentatoare a emisiunii Star Matinal de Weeken, Ameri Nasrin. 
Cu toate acestea, a mai spus Andreea, în aceste momente, ”Zâna” nu se gândește deloc la căsătorie sau la vreun asemenea gest. ”Este mult prea devreme să vorbim (despre căsătorie, n. red.) de așa ceva. În orice caz, nu voi face astfel de lucruri public. Veți afla, probabil... Normal că sunt deschisă, în momentul în care am un om bun alături, să merg cu el pe termen lung, mână-n mână, pe termen lung. De ce să ne cramponăm de atâtea reguli, de idei preconcepute, nu sunt omul care să fac asta. Viața mi-a fost dată să o trăiesc”, a mai spus Andreea, cu zâmbetul pe buze. 
În altă ordine de idei, se pare că Sărbătorile de Iarnă sunt deja un plan conturat în mintea ei. ”De Revelion vom fi împreună, în România”, a spus Andreea.

Interviul integral cu Andreea Marin și alte declarații cât se poate de interesante date în timpul unei lecții de echitație veți putea să îl urmăriți doar la Antena Stars, la emisiunea Star Matinal de Weekend, prezentată de Ameri Nasrin și de Raru, începând cu ora 09,00.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro