Care este cel mai inedit loc în care Daniela Crudu a făcut sex. Cât i se oferea fostei asistente tv pentru o noapte fierbinte

De-a lungul timpului, Daniela Crudu a ţinut prima pagină a tabloidelor, fie pentru apariţiile ei de senzaţie, fie pentru scandalurile în care a fost implicată. Deşi viaţa tumultoasă a vedetei s-a mai domolit, se pare că trecutul încă îi bate la uşă.

Cu cine a petrecut Cruduţa nopţi de neuitat

Nu de puţine ori s-a vorbit despre faptul că Daniela Crudu ar cere sume de bani pentru a întreţine relaţii intime cu tot felul de oameni de afaceri. Ba chiar numele ei a apărut şi într-un dosar de prostituţie, în urma căruia mai multe persoane au fost arestate.

Mai mult decât atât, în urmă cu câţiva ani s-a zvonit că ar fi fost partenera lui Ioan Niculae, acest lucru fiind întărit de faptul că a fost surprinsă în faţa casei afaceristului, din Braşov.

În ce loc ciudat a făcut Daniela Crudu sex

Chiar Daniela a fost cea care a recunoscut, fără perdea, că cea mai neobişnuită locaţie în care a făcut amor a fost la bordul unui avion. Nu se ştie cu cine s-ar fi consumat actul, însă zvonurile spun că ar fi fost vorba de Ioan Niculae, patronul FC Braşov.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro