Care este cel mai inedit loc în care Daniela Crudu a făcut sex. Cât i se oferea fostei asistente tv pentru o noapte fierbinte

De-a lungul timpului, Daniela Crudu a ţinut prima pagină a tabloidelor, fie pentru apariţiile ei de senzaţie, fie pentru scandalurile în care a fost implicată. Deşi viaţa tumultoasă a vedetei s-a mai domolit, se pare că trecutul încă îi bate la uşă.

Cu cine a petrecut Cruduţa nopţi de neuitat

Nu de puţine ori s-a vorbit despre faptul că Daniela Crudu ar cere sume de bani pentru a întreţine relaţii intime cu tot felul de oameni de afaceri. Ba chiar numele ei a apărut şi într-un dosar de prostituţie, în urma căruia mai multe persoane au fost arestate.

Mai mult decât atât, în urmă cu câţiva ani s-a zvonit că ar fi fost partenera lui Ioan Niculae, acest lucru fiind întărit de faptul că a fost surprinsă în faţa casei afaceristului, din Braşov.

În ce loc ciudat a făcut Daniela Crudu sex

Chiar Daniela a fost cea care a recunoscut, fără perdea, că cea mai neobişnuită locaţie în care a făcut amor a fost la bordul unui avion. Nu se ştie cu cine s-ar fi consumat actul, însă zvonurile spun că ar fi fost vorba de Ioan Niculae, patronul FC Braşov.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro