VIDEO / Care este cel mai MARE REGRET al lui Alexandru Arşinel. Ce ar fi vrut să-i spună Stelei Popescu şi nu a mai apucat

+2 click pentru
galerie

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel © Foto: Youtube

Plecarea dintre noi a Stelei Popescu a provocat multă tristeţe în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o. Printre cei mai afectaţi de moartea actriţei Stela Popescu este partenerul său de scenă, Alexandru Arşinel.

Acesta a jucat ani la rândul pe aceeaşi scenă cu buna sa colegă, iar dispariţia acesteia i-a lăsat un gol mare în viaţă.

Invitat la emisiunea "Sinteza Zilei", de pe Antena 3, Alexandru Arşinel a vorbit despre regretul pe care îl are faţă de Stela Popescu. Actorul spune că ar fi trebuit să-i spună cât de mult o iubeşte şi a mărturisit că a aflat că Stela Popescu îi lua apărarea în faţa colegilor.

”Aș vrea ca peste ani, dacă Dumnezeu ne ajută, să ne spui că am reușit, că e bine (...) Îmi pare rău că nu i-am spus niciodată cât de mult țin la ea. Vine un moment când îți dai seama că ai greșit și nu mai poți să te revanșezi, decât poate dincolo” a spus Alexandru Arşinel.

 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro