Care este cel mai mare regret al lui Gabriel Dorobanţu! Nu a vorbit niciodată despre asta

Umplea sălile de spectacol la refuz, iar în momentul în care interpreta şlagărul "Gara noastră" îi fermeca pe toţi cu vocea lui inconfundabilă. Gabriel Dorobanţu a fost discret cu viaţa lui, însă acum a vorbit pentru prima dată despre marele său regret.
 
Ajuns la vârsta de 62 de ani, îndrăgitul cântăreţ s-a retras la ţară, cum îi place să spună, în localitatea Cornu, unde şi-a construit o căsuţă modestă, dar în care se simte foarte bine. Cu toate că apariţiile lui sunt tot mai rare la la televizor, Gabriel Dorobanţu a acceptat invitaţia la emisiunea "Dincolo de Aparenţe", de la Antena Stars, unde a vorbit despre noua lui viaţă, despre colegii de scenă, dar şi despre dorinţa lui ascunsă. "Mergeam timp îndelungat cu autobuzul în turneu şi ne amuzam. Doamna Draga Olteanu Matei ne citea poezii, de multe orichiar deochiate. Maestrul Dem Rădulescu ne teoretiza despre arta actorului pentru că er un profesor universitar excepţional. Nu mai zic de Nicu Constantin care era  comic, caraghios, un actor uriaş şi era suficient să apară într-o sala polivalentă cu 5.000 de oameni şi să nu spună nimic şi lumea să aplaude. Era frumos. Ei mi-au spus că am talent comic pentru că participam dându-le replici spumoase pe care ei le apreciau şi Dem Rădulescu îmi spunea «Băi, Gică! Ttu trebuia să te faci actor». Regret că nu m-am făcut!", a povestit Gabriel Dorobanţu. 
Întregul interviu cu îndrăgitul cântăreţ va fi difuzat, astăzi, începând cu orele 13.00, la "Dincolo de Aparenţe", pe Antena Stars! 
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro