Care este diagnosticul lui Cristi Borcea! Problemele lui sunt mai grave ca oricând

Starea de sănătate a lui Cristi Borcea nu este deloc una care să îi bucure pe apropiații acestuia, cu atât mai mult cu cât fostul acționar al echipei Dinamo București pare să fie în situația de a fi nevoit să suporte încă câteva intervenții chirurgicale.

Mai exact, susțin surse medicale, Cristi Borcea a fost diagnosticat cu tromboflebită, omul de afaceri fiind, acum, un adevărat dicționar de boli cardiace. Astfel, pe lângă tulburările de ritm cardiac de care suferă, pe lângă problemele la menisc pe care le-a tot avut, acum, din cauza sistemului circulator, i-a apărut și această tromboflebită, o boală care, spun medicii consultați de Spynews.ro, necesită intervenție medicală, putând fi considerată chiar și o urgență.
Mai exact, ne-au explicat sursele citate, lui Cristi Borcea i-au apărut câteva cheaguri de sânge în zona piciorului, în interiorul venelor, acestea apărând, probabil, din cauza lipsei de mișcare și a sedentarismului, inevitabil pentru locul în care este acum. Tratamentul care se aplică, de obicei, este intervenția chirurgicală, mai ales dacă antiinflamatoarele recomandate de medic nu au avut efectul scontat, așa că, în curând, nu ar fi exclus ca Borcea să iasă, din nou, din Penitenciar și să fie dus în sala de chirurgie a Spitalului Floreasca.
Problemele lui cardiace, de notorietate
În martie 2012, fostul preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, de către doctorul Şerban Brădişteanu. Borcea a fost supus unei intervenţiii de by-pass pe o arteră coronară blocată. Intervenţia chirurgicală a avut loc atunci cu o săptămână înainte ca Tribunalul Bucureşti să dea sentinţa în Dosarul Transferurilor. În iulie 2014, când era încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă, Borcea a fost internat la Secţia de cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Constanţa, după ce a acuzat dureri în piept. Medicii i-au făcut atunci o coronarografie, medicii stabilind că nu a fost vorba de un infarct. Recent, ne-au dezvăluit surse medicale, Cristi Borcea are și motive de îngrijorare legate de salturile tensionale și pulsul mărit. De altfel, se pare că Borcea a trimis analizele lui la Timișoara, pentru a fi văzute de medici renumiți de acolo. Iar concluzia acestoira nu pare să fie una bună, o sursă apropiată dezvăluindu-ne că situația cardiacă a fostului acționar dinamovist este una ”sensibilă”.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro