Cargo, concert cu 40.000 de spectatori. Rockerii i-au înnebunit pe timişoreni şi au urcat cu motoarele pe scenă

+4 click pentru
galerie

Legendara trupă Cargo a susţinut duminică un spectacol de excepţie la Timişoara, pe platoul din faţa stadionului Dan Păltinişanu. La concert au participat peste 40.000 de fani care, timp de peste 90 de minute au cântat şi au aplaudat cele mai bune piese rocka ale formaţiei.
Seara a fost una plină de surprize, încă de la început: scena a fost acoperită de un mesh în aşa fel încât publicul nu a putut vedea nimic din ce se întâmplă în spate. Afişul uriaş a fost dat jos doar în momentul în care Cargo a început să cânte prima piesa, „A cincea dimensiune”. Din coregrafia spectacolului a făcut parte şi momentul de la melodia „Călare pe motoare”, când motocicliştii au putut urca pe marginea scenei cu motoarele, pe rampele construite special pentru eveniment, realizând astfel o paradă moto.
Şi la noua piesă Cargo, „Nu mă lăsa să-mi fie dor”, lansată în urmă cu o lună, publicul a avut parte de momente pline de adrenalină: solistul trupei, Adi Igrişan, a fost ridicat deasupra mulţimii cu ajutorul unui elevator. „Când am cântat acest nou single, am avut plăcuta surpriză ca toţi fanii să ştie deja versurile, la fel ca în cazul baladelor noastre deja consacrate”, a spus Adi Bărar, chitaristul şi liderul formaţiei. În cadrul spectacolului, Cargo a acordat o şansă incredibilă unei tinere rockeriţe foarte talentate, care a fost pentru o zi membru al trupei. Cu câteva zile înainte de concert, pe pagina oficială de Facebook a formaţiei a fost organizat un concurs, în care fanii puteau să posteze filmuleţe cu ei cântand „Aproape de voi”. Adina, cea care i-a convins pe cei de la Cargo că este cea mai talentată, a avut ocazia să cânte piesa alături de celebrii rockeri, în concertul de la Timişoara.
Fanii prezenţi la concert s-au mai putut bucura şi de alte efecte spectaculoase: flăcări, o perdea de artificii, un show de lumini impresionant şi tunuri de confetti.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro