Carmen Brumă l-a dat de gol! Asta e cea mai mare dorinţă a lui Mircea Badea de Sărbători
Publicat pe 24.12.2016 la 23:59 Actualizat pe 24.12.2016 la 22:50
Una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din showbiz-ul autohton şi-a dat în fapt partenerul de viaţă. Carmen Brumă a divulgat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, care este cea mai arzătoare dorinţă a lui Mircea Badea de Sărbători.
Una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din showbiz-ul autohton şi-a dat în fapt partenerul de viaţă. Carmen Brumă a divulgat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, care este cea mai arzătoare dorinţă a lui Mircea Badea de Sărbători.
„Mircea are trei emisiuni pe zi, iar eu cred că îşi doreşte să doarmă mai mult”, ne-a declarat Carmen Brumă.
Renumită pentru viaţa sănătoasă pe care o duce, vedeta ne-a mărturisit cum arată masa de Crăciun ideală în viziunea sa. „Nu suntem exageraţi! Mâncăm ceea ce se consumă în acestă periodă. Pe masa noastră nu o să vezi cârnaţi, calaboş sau tobă. Nu ne plac, pur şi simplu. Nu le facem şi nici nu le cumpărăm. În schimb, mâncăm sarmale în foi de viţă – dar fără prea mult orez, friptură sau cozonac”, ne-a mărturisit vedeta.
„Top modela”, aşa cum este alintată de Mircea Badea ne-a sfătuit cum şi ce trebuie să mâncăm în această perioada de Sărbători:
„Depinde foarte mult de preferinţele fiecăruia, dar dacă ai o problemă cu kilogramele în plus şi vrei să nu îţi strici munca de peste an acum, de Sărbători, ar trebui să îţi faci o listă cu alimentele la care nu poţi să renunţi în această perioadă, care îţi plac foarte tare şi ar trebui să le distribui corect pe durata unei zile. Mai exact, să nu mănânci totul la o singură masă. Poţi să începi ziua cu salata de boeuf şi cu toate preparatele pe bază de carne: tobă, caltaboş, şorici şi ce se mai face la noi. Apoi, la prânz, să mănânci sarmalele şi, la o oră după, o bucată de cozonac, iar seara să o închei cu o bucată de friptură, mai slabă, asociată cu murături, varză murată sau salată de legume proaspete. O altă variantă pentru masa de seară ar fi o ciorbă, la fel de slabă. Ideal ar fi să găteşti toate mâncărurile tradiţionale puţin mai dietetic. În salata de boeuf, maioneza să fie doar aşa, simbolic, să nu pui carne şi să bagi cât mai puţini cartofi. De asemenea, sarmalele să fie o combinaţie între carnea de porc - mai grasă şi carnea de curcan – care este mai slabă şi să pui puţin orez în ele”.