Carmen Harra, dezvăluirea pe care o aştepta toată ţara: "România va câştiga Eurovisionul!"

Carmen Harra a mărturisit ce crede despre visul lui Mihai Trăistariu de a câştiga Eurovisionul pentru România. Se pare că înaintea selecţiei naţionale din acest an, cântăreţul i-a cerut sfatul şi a fost avertizat că nu va reuşi.

Mihai Trăistariu a fost dezamăgit de jurizare şi a spus că vrea să reprezinte alte ţări la Eurovision. În acest caz, misiunea lui pentru România ar putea fi preluată de altcineva. „Mihai mi-a trimis piesa «Paradisio» cu mult timp în urmă şi i-am spus că, deşi melodia e superbă, nu va câştiga în 2016. Însă l-am sfătuit să nu renunţe să participe, că are şanse în viitor. România va câştiga până la urmă Eurovisionul. Nu ştiu dacă va fi Trăistariu cel care va aduce concursul în România”, a declarat scriitoarea pentru ring.ro.

Semifinala EUROVISION 2016! Cine merge mai departe în finală
 
Carmen Harra a vorbit şi despre relaţia care a existat între Anca Pandrea şi Iurie Darie. „Primul pas e să identifici în ce tip de relaţie te afli. Dacă realizezi că e temporară, lasă relaţia să se încheie în linişte. Dacă e una de compromis, faceţi pace pentru că nu vă iubiţi, vă toleraţi doar şi sunteţi împreună pentru a împărţi o avere. Iurie Darie şi Anca Pandrea au fost suflete-pereche, la fel ca mine cu soţul meu. Când unul moare, e o durere incredibilă pentru că te simţi pierdut, neîmplinit. De aceea e foarte greu să-ţi mai găseşti un alt partener”, a adăugat ea.

Carmen Mureşan sau Carmen Harra s-a născut în România, dar este stabilita în Statele Unite ale Amercii din anul 1983 şi a devenit celebră după ce a prezis mai multe evenimente ale lumii occidentale. Este mama a trei fete

A.B.

Foto: arhiva

Citeşte şi:

VIDEO / Ce îi prevede Carmen Harra lui Leo Iorga, după ce artistul a trecut razant pe lângă moarte

VIDEO / Carmen Harra face premoniții despre viitorul României. Ce crede clarvăzătoarea despre un cataclism în România

Fiica unei vedete de la noi a fost cerută în căsătorie de un celebru producător muzical. Mama ei a dat-o de gol


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro