Carmen Harra elucidează misterul privind divorţul dintre Marius Elisei şi Oana Roman: "Nu sunt compatibili deloc, dar au o atracţie..."

Foto Facebook

Carmen Harra a vorbit despre celebrul divorţ din showbizz, a clarificat tot ce se întâmplă acum între Oana Roman şi Marius Elisei. Totul a fost dat în vileag şi mai ales a fost la iveală motivul pentru care aceştia sunt în impas acum.

Carmen Harra s-a dat cu părerea în legătura cu divorţul dintre Marius şi Oana Roman. Cei doi sunt în impas, iar aceasta a clarificat totul în emisiunea lui Mihai Morar

"Eu fac consiliere şi ei pot fi ajutaţi. Dacă mă uit aşa energetic ei sunt nişte numere total diferite. Ei sunt 3 sau 4. Astfel de relaţii sunt foarte scurte, drept dovadă s-au certat după primul an. Oana este o femeie puternică. (...) Trebuie să se ajungă la un numitor comun. Ea dacă mai lasă de la ea o sa fie mai bine. Dacă nu iau o decizie până în aprilie, şansele de împăcare se diminuează. Trebui să ia o decizie acum." a spus Carmen Harra în direct la Antena Stars.

Mai există o şansă de împăcare, a declarat Carmen Harra

"Sunt energii care nu se potrivesc. Nu sunt compatibii. Au o atracţie, dar trebuie mai mult de atât. Împăcarea se poate face, dar nu peste patru luni, ci acum. Să spele rufele la maşina de spălat, dar să nu pună prea mult clor. Există încă şi posibilitatea unui copil. " a afirmat Carmen Harra.

Marius Elisei şi Oana Roman sunt în mare impas, se zvoneşte că cei doi ar divorţa, însă nu au clarificat nimic până acum.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au împreună o fetiţă minunată, Maria Isabela, născută la data de 21 februarie 2014.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro