Carmen Harra, internată de urgenţă la terapie intensivă. Clarvăzotoarea a suferit un infarct în avion

Pentru câteva ore bune, Carmen Harra s-a zbătut între viaţă şi moarte la peste 10.000 de metri altitudine timp în care stewardesele încercau să o resusciteze. Se pare că aceasta ar fi  suferit un infarct.

Carmen Harra a fost internată de urgenţă la terapie intensivă imediat după ce a suferit un infarct la 10.000 de metri altitudine. Timp de câteva ore, stewardesele au încercat să o resusciteze, iar imediat după aterizare a fost preluată de o echipă medicală. Aceasta a fost informată de către medici că a suferit un infarct, însă, se pare că, diagnosticul este cu totul altul. "Totul a început din senin... Ameţeam, îmi amorţeau mâinile şi picioarele, inima parcă stătea să-mi sară din piept, nu mai vedeam... Aveam când tensiune foarte mare, când una foarte mică, extreme care pot duce la accidente vasculare mortale. Mă durea tot corpul şi simţeam că totul se sfârşeşte. Ştiam că am o problemă de sănătate, dar medicii îmi repetau că n-am nimic. După zeci de teste, au descoperit că totul era din cauza unei artere de la rinichiul stâng. Aceasta se strangulase şi nu mai iriga organul cu sânge. Am luat pastile, însă degeaba. Medicii mi-au spus că singura mea şansă rămâne operaţia", a declarat, pentru "ziarulring.ro", Carmen Harra.

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO ŞOCANT! O fetiţă este chinuită de părinţii dependenţi de droguri! Imaginile surprinse te vor emoţiona până la lacrimi!

Anunţ BOMBĂ despre graţierea lui Gigi Becali! Uite când este posibil să fie eliberat


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro