VIDEO / Carmen Minune, adevărul despre presupusa sarcină! Poartă în pântec copilul lui Franco?

foto: facebook

Dup[ ce în presă au apărut, zilele trecute, speculaţii conform cărora fiica lui Adi Minune, Carmen, ar fi însărcinată cu fostul ei iubit, Franco. Tânăra a dezminţit informaţia şi a spus că este vorba doar despre un zvon fals.


Ivitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Carmen Minune a negat cu vehemenţă zvonul apărut în presa tabloidă potrivit căruia ar urma să aducă pe lume un copil. Fiica lui Adrian Minune a spus că nici nu se pune problema de aşa ceva şi că ea este încă elevă, iar şcoala şi cariera muzicală sunt extrem de importante.

"Din lipsă de subiecte, presa din România scorneşte subiecte. Credeţi voi sunteţi gravidă? Cei care scriu sunt inconştienţi! Eu sunt încă elevă, am colegi, profesori. Nu poţi să faci asta. Nu am pus la suflet pentru că am spus că asta e. S-a umplut paharul. Se scriu foarte multe lucruri, pe care oamenii ajung să le creadă. Părinţii mei mă calmează. Se enervează când văd subiectele astea", a declarat Carmen Minune la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Tânăra a dezvăluit că a lucrat mult săptămâna aceasta la personajul de săptămâna aceasta de la emisiunea "Te cunosc de undeva", unde îl va imita pe tatăl ei: "Am încercat să cânt cu tata manele, dar am renunţat. A trebuit să-l ascult şi să-l redescopăr ca şi personaj, să uit de cum este tata atunci când cântă în baie. Mănânc şi nu mă îngraş. Prăjiturile sunt slăbiciunea mea".

Carmen, fiica lui Adi Minune, are 18 ani, însă deja e cunoscută pe plan muzical, căci a scos piese care sunt pe buzele tuturor. Una dintre melodiile de succes ale tinerei cântăreţe este "Domino", care se aude deja la radio. Aceasta a atras atenţia asupra ei, după ce a fugit de acasă cu fostul iubit, Franco, împreună cu care a avut o relaţie cu năbădăi.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Ce spune soţia lui Adi Minune despre sarcina lui Carmen! Spynews.ro a aflat tot adevărul!

VIDEO Asta da provocare! Adi Minune, Connect-R, Pepe și Valentin Dinu au improvizat cea mai tare manea din istorie! Video EXCLUSIV!!!

A incalcat legea si l-a taxat poliţia! Adi Minune se crede Regele şoselelor!

VIDEO / Carmen Minune, însărcinată? Imaginea care-l va băga la idei până şi pe Adrian Minune
A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro