Carmen Negoiţă, fashionistă pe bicicletă! Iată ce haine ne recomandă pentru vacanţa de vară! Galerie Foto

+8 click pentru
galerie

Carmen Negoiţă şi-a transformat pasiunea pentru modă într-un adevărat stil de viaţă. În noul ei pictorial fashion, ea reinventează moda pe două roţi arătând ca o adolescentă!

În luna iunie, când zilele sunt lungi şi calde, fashionista le propune tinerelor care îi urmăresc blogul ţinute în culori vibrante sau pasteluri delicate, haine casual, sexy şi în tendinţe. "O plimbare cu bicicleta în parc se poate transforma într-un veritabil statement dacă ai curaj să renunţi la teneşi şi să pedalezi cu tocuri. Înlocuieşte jeanşii cu o pereche de colanţi imprimaţi sau chiar cu pantaloni scurţi şi completează look-ul cu un tricou larg. Nu trebuie să lipsească colierele maxi, şepcile cu detalii colorate şi ochelarii de soare, cât mai ieşiţi din comun", ne sfătuieşte Carmen.
Atât tinerele pasionate de modă, cât şi Carmen Negoiţă au aşteptat sezonul estival pentru a-şi putea arăta corpul tonifiat. Vă puteţi convinge singuri cât de frumoase sunt ţinutele de vara, deoarece Carmen a realizat o şedinţă foto într-un parc din Bucureşti. În plus fashionista face o serie de recomandări ce merită ţinute minte.

1. Pe scurt
Cu cât mai puţin material, cu atât mai bine. Vara este cel mai potrivit anotimp pentru a-ţi pune în evidenţă picioarele, iar fustele mini şi pantalonii scurţi sunt alegerea perfectă.

2. La masculin
Cămaşa albă masculină nu trebuie să lipsească din garderoba ta şi se poate dovedi utilă atât pe timp de vară, cu mânecile suflecate sau legată sub săni pentru a fi mai scurtă. Poate fi combinată atât cu o fustă cât şi cu pantaloni.

3. Detalii preţioase
Colierele statement şi sandalele colorate sunt accesoriile ideale pentru această vară. Eşarfele pot să fie un element surpriză dacă le foloseşti pentru a-ti prinde părul, util dar şi original.

4. Combinaţii tari
Accent pe culoare. În această vară mizăm pe o cromatică cu un puternic pigment de culoare, precum galben, albastru şi verde.


Carmen Negoiţă este o fashionistă veritabilă, des apreciată pentru vestimentaţiile şi accesoriile cu care îşi face apariţia la evenimentele mondene şişi-a creat deja un obicei în a publica pe blogul ei nu doar pictoriale cu cele mai în vogă haine şi accesorii, dar şi sfaturi practice pentru publicul ei feminin.

Foto: Facebook.com

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro