Casa Cristinei Stamate a fost spartă de poliţişti

+3 click pentru
galerie

Casa Cristinei Stamate a fost spartă de poliţişti © Spynews

Casa actriţei Cristina Stamate a fost spartă de către poliţişti, într-una din nopţile trecute, după ce vecinii au sunat la 112. 

Locuinţa Cristinei Stamate a fost spartă de către poliţişti, deoarece actriţa nu mai dădea niciun semn. De teamă că s-ar fi putut întâmpla ceva, vecinii au alertat autorităţile. 

"Am înţeles că într-o noapte i-a fost foarte rău şi a trebuit să anunţe poliţia, să spargă uşa ca să poată fi luată", a declarat administratora blocului, la Antena Stars.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE CRISTINA STAMATE

Cristina Stamate a murit în spital

Cristina Stamate era internată de joi, la Spitalul Floreasca din Bucureşti. În momentul spializării, Cristina Stamate avea tensiune mare şi a fost găsită deshidratată. Luni dimineaţă, actriţa Cristina Stamate a încetat din viaţă, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator. După ce marea actriţă Stela Popescu s-a stins din viaţă, Cristina Stamate s-a alăturat celorlalte stele, lăsând lumea teatrului românesc într-o durere cumplită.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro