Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" a repetat testul de sarcină! Robert: "Voi accepta să devin tatăl copilului"

captura Antena 1

Cassandra a repetat testul de sarcină în cadrul ediţiei de sâmbătă a emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Robert, iubitul din competiţie al tinerei, s-a arătat dispus să-i fie tată viitorului copil, chiar dacă nu este el cel cu care ar fi fost conceput.

Emoţii mari pentru Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu"! Tânăra a repetat testul de sarcină, sâmbătă seara, aşteptând cu sufletul la gură rezultatul.

Înainte de a desface plicul cu răspunsul mult aşteptat, Robert, actualul ei iubit, s-a arătat dispus să continuie relaţia cu ea şi să-i crească bebeluşul: "Da, voi continua relaţia cu ea şi dacă va fi însărcinată. Da, voi accepta să devin tatăl copilului ei, căci este un copil nevinovat. Eu o voi susţine să păstreze copilul, pentru că şi mama mea m-a făcut la vârsta de 18 ani".

"În urma efectuării celui de-al doilea test de sarcină, rezultatele testului sunt negative", a citit Cassandra, răsuflând uşurată.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

VIDEO / Gabriel, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", a primit lovitura FATALĂ, după ce şi-a terorizat fosta iubită

VIDEO / Teodor, extrem de supărat pe familie! Ce spune concurentul de la "Mireasă pentru fiul meu" despre tatăl său

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro