VIDEO / Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu", exasperată de comportametul lui Robert! Primele semne ale despărţirii?

captura Antena 1

Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" a ajuns să fie exasperată de comportamentul lui Robert. Tânăra i-a cerut iubitului ei să-şi revizuiască felul de ai vorbi şi de a se purta cu ea, lucru ce a dus la o mărturisire emoţionantă din partea lui Robert.

Povestea de dragoste dintre Cassandra şi Robert de la "Mireasă pentru fiul meu" este "condimentată" cu tensiuni şi replici acide. Bruneta şi iubitul ei au ajuns să aibă o discuţie tensionată, din cauza comportamentului acestuia.

Reproşurile Cassandrei l-au făcut pe Robert să-i facă o declaraţie copleşitoare acesteia: "Îmi place tare mult de tine. Nici cu aia de am stat 3 ani cu ea, nu mi-a plăcut aşa la început. Era una d-aia care tocea, învăţa, era foarte cuminte. Am făcut un pariu cu băieţii şi la început am stat aşa cu ea. Am stat 3 ani cu ea. Ne-am despărţit înainte cu 6 luni să vin aici, pentru că am prins-o cu altul".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro