Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a măsurat "bărbăţia" lui Robert: "Nu am văzut în viaţa vieţilor mele aşa ceva"

captura Antena 1

Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" a avut o dicuţie incendiară cu fetele în care le-a mărturisit acestora că a avut anumite momente intime cu Robert, în urma cărora a fost dezamăgită de dotările lui.

Cassandra de la "Mireasă pentru fiul meu" l-a măsurat pe Robert şi nu se arată deloc entuziasmată de "dotările" băiatului.

"Mi-a zis că nu are carnet de maşină. Mi-a zis că şi-l ia peste doi ani. Nu prea sunt învăţată cu pe josul. Am pus mâna şi... Nu am văzut în viaţa vieţilor mele aşa ceva. Am pus mâna. Nimic, nimic!", le-a spus Cassandra fetelor din competiţia matrimonială.

În cadrul ediţiei de joi, fata a încercat să se scuze şi să spună că vorbea despre altceva: "Uneori gândeşte ca un bărbat matur, alteori ca un copil".

Ulterior, Cassandra a spus că "dotările" nu contează: "Dacă îţi place de o persoană, nu contează sau nu are... Nu pot să ţin un bărbat lângă mine cu forţa".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro