Cassandra o să o ia razna când va vedea asta! Robert de la "Mireasă pentru fiul meu", surprins în ofsaid cu o blondă

foto: arhiva

Cassandra o să o ia razna atunci când o să vadă asta! Fostul ei iubit din casa "Mireasă pentru fiul meu", Robert, a fost surprins în ipostaze incendiare cu actuala iubită.

Robert de la "Mireasă pentru fiul meu" a dat uitării episodul cu Cassandra şi şi-a găsit liniştea în braţele unei blonde focoase. Tânărul se simte de minune cu noua iubită, împreună cu care petrece până dimineaţa în cubluri.

De curând, acesta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare ţinându-şi iubita strâns în braţe, iar aceasta îl sărută pe obraz.

(foto: facebook)

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro