Câştigătorul "Chefi la cuţite"este din echipa verde. Cum a reacţionat chef Bontea imediat după ce concurentul său a ieşit învingător

+2 click pentru
galerie

Olteanu Cristian Andrei © Facebook

Marți seara, finala celui de-al - IV- sezon „Chefi la cuțite” a adus la Antena 1 multă strălucire, farfurii spectaculoase şi emoții fără egal.

Câștigătorul marelui premiu în valoare de 30 000 de mii de euro este Olteanu Andrei Cristian din echipa lui chef Sorin Bontea. Farfuriile au fost nemaipomenit de arătoase și gustoase, iar cei trei chefi au trecut prin momente de tensiune, fiind nerăbdători să afle verdictul, cine va ieşi învingător în acest sezon. Câştigătorul celui de-al patrulea sezon și al premiului de 30.000 de euro este Olteanu Andrei Cristian din echipa lui chef Bontea.

Copleşit de emoție, chef Sorin Bontea a recunoscut că este nespus de fericit și că se bucură că şi în acest sezon un membru din echipa sa a câştigat.

"E bine câştig, mă bucur mai ales pentru el.  Cred că a meritat, a avut o echipă foarte dură. Îi mulţumesc pentru ce a făcut. Da, ca la Paris, incredibil, incredibil, am gătit ca la Paris" a declarat chef Bontea şi a început fericit să cânte.

"Andrei, câștigătorul sezonului 4 Chefi la cutite! Al meu! :)#echipaverde" a mai scris chef Sorin Bontea pe facebook.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro